Mawi Masa Kerja Giant Sebelum bergelar artis


Mawi yang kini namanya telah menjadi sebut sebutan pada ketika ini pernahkah anda terpikir, apakah pekerjaan mawi sebelum dia memasuki akademi fantasia. Aku dapat gambar nie di sebuah laman blog yang cukup popular dan aku share disini untuk tatapan korang semua :) ..tengok lah wajah nya itu, jika status mawi sebegini, adakah anda as a peminat masih meminati nya... allahhualam...



Kesian mawi tiada seorang pun memberi perhatian kepadanya... tetapi kini bila sebut nama nya ramai orang dah menunggu di perkarangan stadium, shopping komplez dan sebagainya :)



2 comments:

hensem lar mawi rambut mcm 2... x suke mawi botak.. haha...

nie lah artis yg lupe diri...?sekarang dh lebuh...?

Entri Menarik Hari Ini