Aksi Kejar Michelle & Datuk, Gossip Cinta HaleedaDari apa yang kami faham, Michelle telah di’hubungi oleh isteri Shah untuk menerjah Haleeda & suami’nya. Sebelum itu, isteri shah & Dato’ (ex-Haleeda) menyerang Haleeda & Shah di’kawasan pengambaran sehingga kes ini di’bawa ke balai. Menurut isteri Shah, kalau Haleeda tiada, perangai Shah baik sahaja. Namun, kalau Haleeda ada, Shah akan cepat marah, berang & selalu memukul diri’nya. Di’sebabkan perkara ini, isteri Shah berasa tidak puas hati & mengadu kepada Michelle. Biasa’lah kan, Michelle ni memang muka tak malu, selamba je sergah-sergah orang.

Kenyataan tidak cover dari Haleeda mengenai Dato’ yang masih tidak mahu melepas’kan’nya walaupun sudah lama bercinta. Sekarang ini, Dato’ ini pun agak bengang sebab sudah lama bercinta dengan Haleeda, namun hubungan mereka tidak kemana. Walaupun sudah berakhir, Dato’ itu masih lagi mencari Haleeda.

Dalam kes ini, kami di’ MYBIKERZ! merasakan Haleeda bersalah kerana hendak ambil suami orang, manakala Shah pun bersalah sebab mengatal dengan Haleeda.

Dato’ bersalah sebab cemburu melampau sangat. Ok, semua bersalah termasuk Michelle. Ha ha

P/s: Al-fatihah kepada pelakon Shukery Hashim yang baru saja kembali ke rahmatullah semalam. Sedekah’kan Al-fatihah kepada beliau, moga roh’nya di’rahmati Allah. Amin.

0 comments:

Entri Menarik Hari Ini