Sam Bunkface Cium Siapa?

Kembali dengan cerita gosip murahan, sekarang dah tersebar pula dah gambar Sam Bunkface dengan gaya-gaya ala-ala memberi ciuman pipi penuh terangsang kepada Juliana Evans. Kedua-dua nya tak perlu lagi kami perkenalkan kerana anda sendiri dah sedia maklum siapa mereka berdua. Apa tidaknya, baru-baru ini tersebar luas cerita Sam Bunkface dan Juliana bercinta.

Dan sekarang? Publish gambar-gambar macam ni di internet. Wonder, mungkin ada artis yang sengaja buat aksi macam ni dan sebarkan gambar untuk mencari publisiti percuma atau boleh dikatakan publisiti kelas bawahan. Gambar ni still image, kalau video entah-entah dah bercium pun kan? Sam Bunkface dan Juliana, ya anda berdua sedang hangat dilamun cinta tapi kewujudan gambar ini, tertanya-tanya kami apa motif sebenarnya.


Selalunya kalau artis yang sibuk terkena gosip kisah-kisah seperti ini, sure tak berpanjangan. Itu fakta atau kebetulan?



0 comments:

Entri Menarik Hari Ini