Zaquan Adha Kekasih Ayu Raudah?

Baru-baru ini, reporter bersama rakannya meluangkan masa ke Hartamas Square.

Bukan apa, ramai kawan reporter kata tempat makan situ sedap dan ada pelbagai menu yang boleh dipilih serta harganya pula berpatutan.

Ketika asyik menjamu selera, mata reporter terpandang seorang pelakon yang juga adik kepada pelakon popular yang cantik, siapa lagi kalau bukan Ayu Raudah.

Melihat pelakon ini, kedatangannya ke situ bukan seorang, tetapi ada seseorang yang menemaninya.

Begitu asyik memandang, baru reporter perasan yang penemannya itu seorang pemain bola sepak Negeri Sembilan, adik kembar kepada abangnya yang bernikah secara rahsia dengan seorang selebriti tanah air.

Dari gaya percakapan, riak wajah, lirikan mata, mempamerkan seolah-olah pasangan ini tengah hangat menjalin percintaan bersama.

Reporter tidak tahulah sama ada betul atau tidak pasangan ini bercinta, tetapi dari kelakuan mereka berdua nampak sangat pasangan ini bercinta.

Lagipun, kalau dikatakan sebagai kawan saja, rasanya adik kecil dekat rumah pun tahu nak bezakan antara kekasih ataupun sahabat.

Tidak silap reporter, Ayu baru putus cinta dengan pelakon Pekin. Tertanya-tanya, mungkinkah ini cinta baru Ayu? -myMetro


0 comments:

Entri Menarik Hari Ini