(AIM16) Hunny Madu excited sampai terbuka baju



Tiada apa yang lebih hangat bila berkata mengenai AIM ke 16 baru-baru ini kecuali Hunny Madu excited sampai terbuka baju! Ape kejadahnya? Pelik juga bila nengok video semacam itu. Tapi takde la teruk sangat sampai terbogel ke apa. Tapi biasalah, apa sahaja yang berkaitan dengan artis, tak lekang dari jadi buat mulut orang. Even artis cium tiang pun, wartawan akan keluar headline yang artis tu dah biol atau gila seks sampai tiang pun nak dicium. Normal la tu. Itu hakikat yang tidak boleh ditolak oleh mana-mana individu yang membuat keputusan untuk menjadi model.



Even gambar bogel anda tersebar pun, tak payah bising-bising nak saman. Berani buat berani tanggung. Kalau tak berani, jangan jadi artis aka role model. Takde sapa yang nak heran. Betul tak? Untuk anda yang tidak berapa kenal siapa Hunny Madu, Hunny adalah seorang DJ hebat di Fly FM.









0 comments:

Entri Menarik Hari Ini