Dewi Yang Terlebih Remaja (Juara Dewi Remaja) ?







Inikah gambar bakal dewi remaja yang bakal menggantikan Scha Al- Yahya?. Itulah tajuk email yang kami terima daripada seseorang. Terus menggelegak kepala kami dibuatnya. Secara peribadi memang bagai jauhpanggang dari api kalau nak dibandingkan wanita ini berbanding Scha.

Ohya, kalau anda tak tahu, Scha Al Yahya dulu adalah juara Dewi Remaja.
Kami tak sempat nak cari info biodata gadis di atas ini. Tapirasanya memang betullah kot dia masuk bertanding pertandingan DewiRemaja nie. Kalau tak, macam mana plak gambar dia leh kuar muka depanMajalah Remaja kan?

Kalau salah sila betulkan kami. Manalah tau andasedara mara atau ahli keluarga gadis ini.
Tapi bukan gambar di atas ini yang menyebabkan kami mengelegak kepala (saja wat ayat melampau sikit). Anda kena tengok dulu gambar-gambar gadis diatas dengan membaca artikel ini sepenuhnya untuk mengelegakkan kepala anda. Hehehe. (tapi mungkin bagi sesetengah manusia gambar dia niebiasa jer, so terpulanglah kepada pendapat peribadi).

1 comments:

Dengar radio Malaysia online disini

Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

*Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

Entri Menarik Hari Ini