Faizul (Malaysian Idol) Kawin DUA?

Aku dapat tahu dalam diam-diam, Faizul (Malaysian Idol) nak kawin kali kedua tu tapi aku kesian la bakal isteri kedua dia, bodoh nak mampus kena tipu dengan dia ni, pas tu, aku dapat tahu jgk, bakal isteri kedua dia ni, doktor tu, kawan aku jiran pada bakal isteri dia ni, dah bertunang dah pun, siap letak hantaran 24k lagi, ala dia ni tak popular tapi berlagak mcm popular, aku kesian kat bini pertama dia tu, tah tahu ke tidak isteri pertama dia ni laki dia nak kawin lagi satu, jelous lak aku, aku ni pass universiti pun susah nak dapat awek, dia dapat doktor tu, spm pun tak lepas kot, jelous aku, ni aku dapat gambar bakal isteri dia ni, asal la aku tak tackle dulu, aku dapat berita sahih ni, nak kena belajar dari faizul budak kampung ni, mcm mana petua nak mengorat, hihi





Gambar Bakal Isteri kedua




4 comments:

fakta 1) korang cube fikir ek...dalm 150 pelajar perubatan, laki2 melayu ade la dalam 20,30 camtu...medical doctor or dentist same jek, nisbah lelaki dgn pempuan jauh beza...

fakta 2) dalm ramai2 pempuan yang jadik doktor and dentist, biasenye akan ade 4,5 orang jelitawan, meaning cun gile laa...mereka2 ini akan dirampas awal2 oleh mamat2 yang ensem di kalangan mereka,or usahawan berjaya,or model,wateverlaa.....dalam belas2 orang lagi, muke leh tahan laa...mereka2 ini jua akan dirampas oleh mamat2 profesional yang lain,and kalu ensem, bonusla up saham...

fakta 3) berpuluh2 lagi antara mereka, errr, korang fahamla maksud aku...aku bukan nak kutuk k, sbb aku pon x ensem gak...so, sape yang akan nak kat diorang?? diorang pon manusia k,nak kawen, ade family... honestly, diorang pon lagi pening kepale tau...yelah, orang2 biase macam aku ni kompem le goyang nak usha doktor, tol kan...

kesimpulannye, pe aku nak cube sampaikan, biasela mende2 jodoh ni, kite xleh nak kate someone tu hebat sbb dapat bini doktor... kite nilai le jugak nilai pasaran doktor tu...

Dengar radio Malaysia online disini

Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

*Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

Erk...bile pulak faizul ni pernah kahwin... sesungguhnya fitnah itu lebih dasyat dari membunuh...part dah bertunang tu betul....part pernah kahwin, ade isteri pertama, yg tu fitnah....

Erk...bile pulak faizul ni pernah kahwin... sesungguhnya fitnah itu lebih dasyat dari membunuh...part dah bertunang tu betul....part pernah kahwin, ade isteri pertama, yg tu fitnah....

Entri Menarik Hari Ini