Gambar Bulan Madu Bunga Citra Lestari dan Ashraf Sinclair



Ha ni gambar terbaru pasangan hangat dari Malaysia dan Indonesia, Ashraf Sinclair dan Bunga Citra Lestari. Gambar di ambil semasa mereka berbulan madu baru-baru ini. Gambar ni mereka sendiri yang upload di facebook untuk memperlihatkan keseksian mereka kepada semua peminat.






Hmm, kadang kala terasa yang si Bunga Citra Lestari ni terlalu seksi. Memang tak salah nak seksi kepada laki sendiri tapi ni dah upload pulak kat facebook, bukannya untuk laki sendiri, satu dunia boleh tengok. Tak gitu?



1 comments:

Dengar radio Malaysia online disini

Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

*Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

Entri Menarik Hari Ini