(Gambar) Fasha Ni nak Kahwin Dengan sapa Rizal Ke Qabil?



Nie gambar terbaru, kalau anda sebagai seorang perempuan dan dah buat macam si Fasha buat ni..ni kira tolong ke? atau tolong naikkan zip ke? macam dah biasa je naikkan zip si rizal ni..Fasha-Fasha mana satu la ko nak kahwin ni...Fasha rizal ohh rizal..
mana2 la Fasha Sandra asal ko bahagia.. Kengkadang aku jadi bengong tengok perangai Fasha nie. Kejap cakap lain tapi buat lain. ANy INfo alls ?



3 comments:

Halo... Saya nk komen sikit psl si Fasha ni la... U tau tk,smlm dier marahkan salah sorang dari friends dier kat facebook psl member tu tanye dier knp dier suke kacau rumahtangga org.. cara fasha jwb balik kurang elok bunyinye.. Bulan puase plak tu..Kalo u nak tau,i ade save screenshot dier... Kasi email u leh tk? So i leh anta screenshot tu kat u sbb tadi mase i check kat profile facebook dier,dier da delete status dier...

fasha ni bukan perempuan baik, dah la rampas laki orang lepas tu bukan main lagi cakap takda apa-apa dengan si rizal. mula-mula dia putuskan hubungan farid kamil ngan si irma hasmie tu. lepas tu di berlakon pulak dengan yusri dalam cicak man. penceraian erra ngan yusri pula berlaku. lepas tu ngan seorang dato pulak, lepas tu laki nora danish pulak dia kebas. dasar la perempuan suka barang yang menjadi milik orang lain...patutlah menang banyak anugerah sebab pandai sangat berlakon tanpa skrip. menyampah...

Dengar radio Malaysia online disini

Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

*Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

Entri Menarik Hari Ini