(Gambar) Aliff Aziz Bercium Dengan Teman Wanita

alif aziz bercium

Bulan Mulia Ramadhan aku perhatikan banyak gambar - gambar panas. Haisshh! Kurang la pahala aku. Ahaha. Gambar yang aku postkan nie adalah gambar terbaru yang aku tengok di ohartis. Menurut ohartis, mereka mendapat gambar nie dari seorang pengirim email yang identitinya enggan didedahkan. Mungkin pengirim tersebut adalah jurugambar yang ada bersama Aliff ketika itu. Who Knows?

Kepada Aliff Aziz aku ucapkan tahniah sebab gambar panas nie dah tersebar di internet. Lepas nie lagi popular la kau. Hehehe. Lagi gambar - gambar Aliff Aziz bercium bersama perempuan berbulu lebat selepas ini..

alif aziz bercium

alif aziz bercium


3 comments:

Dengar radio Malaysia online disini

Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

*Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

Entri Menarik Hari Ini