Aksi berani Diana ke?

Siapa tak kenal dengan pelakon muda Diana Danielle yang suatu ketika dulu pernah hangat bercinta dengan anak teruna Datuk Yusuf Haslam, Syamsul.

Terbaru, Diana digosipkan bercinta pula dengan Farid Kamil. Mereka menafikan dan mengatakan hanya kawan sesama artis.

Mangga Muda bukan nak cerita pasal gosip itu. Tapi pasal penyebaran gambar hangat Diana di Internet. Tidak diketahui lokasinya namun gambar gadis dalam gambar itu memang persis Diana. Mangga Muda juga tak tahu samada ia gambar lama atau koleksi terkini.

Gambar tu hangatlah juga sebab Diana memakai pakaian mandi bersama seorang lelaki dan gadis lain bersama-samanya. Agaknya mereka baru lepas mandi di kolam kut.

Mangga Muda tak berani nak mengesahkan adakah gadis dalam gambar yang disebarkan itu benar-benar Diana atau pelanduk dua serupa. Mungkin juga gambar super imposed. Itu Mangga Muda tak ariflah.1 comments:

Dengar radio Malaysia online disini

Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

*Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

Entri Menarik Hari Ini