Dafi dan Acha ker?


Masa sembang sembang dengan kekawan di Cafe Siah kat Bangi baru-baru ini Mangga Muda terdengar satu cerita hot. Ini antaya kisah hangat tahun inilah juga.

Kalau apa yang Mangga Muda dengar tu betul, bolehlah Mangga Muda gelarkannya sebagai cinta tanah seberang.

Dengar-dengarnya pelakon Acha Septriasa sudah ada teman baru selepas putus cinta dengan Irwansyah dan seorang teman lain selepas itu.

Kali ini khabarnya Acha berkawan mesra dengan rakan sekolej yang juga seotang penyanyi terkenal negara ini yang memiliki wajah yang comel, setanding dengan buah hati pertamanya Irwansyah tu. Siapa lagi kalau bukan Dafi.

Dafi ni memang jarang kita dengar pasal kisah cintanya. Yalah umurnya belum lagi mencecah 21 rahun. Hujung tahun ini baru genap 21 umurnya.

Acha pun masih muda, tapi lebih dulu mengenal cinta apabila digandingkan dengan Irwansyah dalam filem Heart.

Baguslah kalau benar apa yang Mangga Muda dengar sebab mereka berdua ni memang sepadan.

Sama muda dan sama sama bijak dalam pelajaran. Mereka masing-masing belajar di Kolej Universiti Lim Kok Wing.

Mangga Muda: Rupa-rupanya Acha taste lelaki berkulit putih dan comel.

dafi1 comments:

Dengar radio Malaysia online disini

Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

*Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

Entri Menarik Hari Ini