Kecoh selepas majlis nikah Noniswara

Setiap pernikahan pasti disulami air mata kegembiraan kerana diri sah menjadi milik insan tercinta. Namun lain pula halnya dengan Noniswara.

Masakan tidak, tetamu dan pasangan pengantin disuruh keluar selepas majlis pernikahan selesai. Majlis bahagia itu tercacat sedikit.

Terkedu juga tengok apabila seorang kakitangan masjid yang tiba-tiba muncul dan menyuruh semua tetamu keluar daripada kawasan masjid.

Khabarnya pihak masjid tersinggung dengan tetamu yang berpakaian tidak mengikut syarat yang dikenakan untuk masuk ke dalam masjid.

Nasib baik kejadian penuh drama ini berlaku sejurus selepas selesai majlis pernikahan Noniswara Baharudin dan Datuk Rosman Ridzwan.

Kalau kejadian berlaku sebelum sebelum majlis bermula, mungkin akan jadi lebih kecoh. Namun Nonis dan pasangan tidak panik dan masih boleh bertolak ansur walaupun perkara itu tidak dijangkanya.

Suaminya juga nampak tenang dan masih berdiplomasi apabila perkara itu berlaku. Semestinya sebagai orang yang menumpang tempat orang, beliau mahukan yang terbaik sahaja.


Apa-apa pun perjalanan majlis tersebut masih lancar dan tidak ada perkara bukan-bukan berlaku.

"Nonis tak pernah berdendam dan tak ambil hati atas apa yang berlaku kerana semua yang berlaku atas kehendak Allah. Mungkin ada hikmah di sebalik semua ini.

"Apa yang penting, majlis pernikahan berjalan lancar," ulas Nonis mengenai insiden yang berlaku pada majlis pernikahannya di Masjid Wilayah Persekutuan itu.

2 comments:

Hot! Lihat la gambar panas dan video yang pasti membuatkan anda 'terangkat'!
Exclusive dan percuma...! Tanpa daftar...

http://bit.ly/lovelylace
http://bit.ly/cutebabe
http://bit.ly/simplybeutifool
http://bit.ly/dqt1QX
http://bit.ly/sonasty
http://bit.ly/bigonerush
http://bit.ly/hotmariaozawa
http://bit.ly/plumeria
http://bit.ly/hardcock
http://bit.ly/gayline
http://bit.ly/shittyass

Layari laman di atas dengan segera sebelum kandungannya ditukar...
p/s: di update setiap hari. hanya yang 'hot' sahaja!

Dengar radio Malaysia online disini

Kami menyajikan pelbagai siaran radio online yang terdapat di Malaysia & Indonesia dalam satu paparan blog seperti Radio Suria.FM, Radio Era.FM, Radio Sinar.FM dan banyak lagi, selain itu terdapat beberapa radio yang jarang kita dengar tetapi berada di Malaysia seperti Radio Rileks.FM, Radio Pokpet.FM, Radio Cinta.FM, Radio Gempakz.FM dan banyak lagi. Sila klik pada pautan dibawah untuk mendengar siaran radio secara percuma dan terhangat. Sila klik disini XY Malaysia Radio Online. Atau anda juga boleh menaip keyword ini "XY Malaysia Radio Online" atau "XYradioonline" di Google Search atau Yahoo Search, sekiranya terlupa alamat blog ini. Semoga terhibur.

*Untuk mendengar radio FLY.FM & HOT.FM, sila download "Plugin" yang telah disediakan didalam blog tersebut.

Entri Menarik Hari Ini