Memey sudah putus cinta dengan Norman Hakim..


Lebih seminggu lalu, isu hangat telah mendapat perkhabaran kononnya Memey sudah beralih kasih daripada Norman Hakim.

Namun begitu, apabila terbaca temuramah bekas isteri Norman, Abby Abadi di dalam Harian Metro beberapa hari kemudian - 'SMS Memey kejutkan Abby' - kenyataannya seakan mengiyakan gosip mengenai terputusnya cinta Memey dan Norman.

Dedah Abby, dia telah menerima SMS daripada Memey yang mengharapkan agar dia berbaik semula dengan Norman. Komen Abby seterusnya membawa kepada 1,001 persoalan.

“Saya tak tahulah apa yang berlaku pada hubungan mereka sekarang kerana selama ini daripada cara mereka bercerita pada media, nampak macam pasangan kekasih yang bahagia.

“Pun begitu, saya juga tidak terkejut andai kata mereka sudah berpisah tetapi jangan memandai hendak mencampuri urusan hidup saya. Atau mungkin Memey mengirim SMS itu semata-mata untuk menarik perhatian saya."

Bagaimanapun, jika anda sempat membelek sisipan B*Pop hari ini, ruangan Teropong, gosip yang telah disampaikan mengenai Memey dan Norman itu ternyata jauh sekali tersasar.

Dari mulut tuan empunya diri, Memey berkongsi bahawa perhubungannya dengan Norman "baik-baik saja" malah tarikh perkahwinan sudah ditetapkan pada 24 Julai. Persiapan termasuk pakaian pun sudah disiapkan. Tetapi apakan daya, jadual kerja masing-masing tidak mengizinkan. Kerana itu, perancangan mereka untuk bernikah pada tarikh tersebut terpaksa ditangguhkan, kemungkinannya selepas Hari Raya Puasa nanti.

2 comments:

sabar kak abby... anna adalah seorang peminat dari kak abby dri indonesia....bagian riau... saya simpati dengan kak abby...kak abby sabar ya kak sayang... allah tak akan menguji hambanya d'luar jangkaun manusia... n anna sedih dengan kejadian kakak sm bg norman... ya allah...ana bisa merasakan apa yang kak abby rasakan... kenapa tega sekali bg norman buat kakak begitu.. anna rasa kakak abby tak ada kurangnya... dan setelah anna lihat kakak abby lebih cantik dri pada memey... anna benci sama abby dan bg norman... kakak,,,anna berdoa tuk kakak...semoga allah melindungi kak abby sama anak kak abby.. seandai anna jadi posisi kakak,,, anna mungkin tak sanggup mengahadapi kenyataan ini.. kakak abby I miss u kakak dan anank2 kakak abby... wassalam....

salah cakap anna tu kakak... anna benci sama memey dan bg norman.... memey adalah peruska rumah tangga orang.... ingat memey... hidup ne hanya sementara... sekarang kamu merasa senang merebut suami orang...d'akhirat sana memey akan tau... betapa kebesaran tuhan... takut lah sama allah memey.... !!!!!

Entri Menarik Hari Ini