Pengakuan Veena Malik Dedahkan Bahagian Atas


The legal war of Veena Malik and FHM is started at all. According to the lawyer of Veena Malik that his client has sue against the FHM and has asked FHM to withdraw all the magazines copies from the stores as well. He has sent a legal notice to the magazine seeking $1.9 million in damages.

After the anger sparked among the Pakistani public, Veena Malik is stated that she is sued against the FHM India because the violation of the agreement and decorated cover title.

Sinopsis petikan dibawah :

Islamabad – Selepas berdolak dalik mengenai isu gambar bogel di muka depan majalah FHM, aktress kontroversi Pakistan, Veena Malik akhirnya mengakui dia mendedahkan bahagian dadahnya dan bukannya berbogel.

Menurut Veena, terdapat perbezaan yang besar antara mendedahkan bahagian atas badan dengan berbogel sepenuhnya.

Justeri, Veena akan meneruskan rancangan untuk menyaman penerbitan berkenaan kerana mengubah suai gambarnya sehingga menampakkan dia berbogel dalam majalah FHM di India untuk keluaran Disember itu.

“Saya bukannya berbogel. Anda boleh melihat gambar dalam industri Bollywood di mana aktressnya mendedahkan dada namun mereka melindunginya seperti yang saya lakukan,” katanya.


Dalam perbualan telefonnya dengan CNN, Veena berkata, walaupun dia sebelum ini pernah ditawarkan oleh agensi media antarabangsa untuk berbogel namun dia akhirnya bersetuju untuk bergambar dengan FHM India, tanpa bayaran kerana ia adalah rakaman `personaliti’.

Veena berkata, gambar tersebut sepatutnya menggambarkan imej positif, bukan negatif.

Akibat penyiaran gambar berkenaan, hubungannya dengan ahli keluarganya terutama bapanya telah terjejas.

“Bapa saya enggan bercakap dengan saya, dia pernah ditemuramah oleh media dan dia terlalu sedih….Okay, saya faham dan tidak menyalahkannya,” katanya.

Sementara itu, FHM India memaklumkan Veena mengetahui mengenai gambar tersebut dan meluluskan penyiaran gambar berkenaan.

Penerbitan berkenaan kini menuntut Veena memohon maaf dan mengancam untuk menyaman semula Veena kerana menjejaskan imej majalah tersebut.

“Veena mengetahui mengenai muka depan majalah ini. Dia juga suka dengan konsep yang kita ketengahkan itu,” kata editor FHM, Kabeer Sharma.

Veena yang juga seorang model tidak pernah lekang dengan kontroversi.

Dua tahun lalu, dia mendakwa bekas teman lelakinya yang juga pemain kriket Pakistan, Mohammed Asif terlibat dalam sindiket pertaruhan. Asif kemudiannya didapati bersalah dan oleh Mahkamah di Britain, bulan lalu.

Setahun lalu, Veena dikecam golongan alim ulama Pakistan yang mengkritik kelakuannya dalan rancangan realiti Big Boss di India sebagai tidak islamik.

Namun Veena menjawab kecaman berkenaan dengan menyatakan, perbuatannya itu adalah sebahagian dalam industri hiburan.

0 comments:

Entri Menarik Hari Ini