Akim cemburu hubungan Stacy bersama Morgan


Cerita Panas! ini bermula apabila bintang Mania di bawah empayer Datuk M Nasir iaitu Stacy dan Morgan dari kumpulan SMASH semakin berlarutan apabila ramai peminat pelantun lagu Kasanova itu berhasrat agar kolaborasi kedua-dua figura itu menjadi kenyataan.

Bagaimanapun, dalam pada menemui jawapan sama ada benar mereka berdua bakal disatukan dalam mana-mana projek, ada penyampaian mengatakan, Akim yang telah tersingkir dari galaksi Mania telah membuat muka masam apabila mengetahui berita itu.

Lebih sensasi lagi, apabila ada pihak mendakwa, Akim sangat cemburu setelah mendengar peminat Stacy merestui seandainya Stacy dan Morgan benar-benar bercinta.

Senang cerita, peminat sangat setuju jika mereka ditakdirkan bersatu bukan sekadar pasangan kekasih tetapi berakhir sebagai pasangan suami isteri. Manalah tahukan.


Tambah mengejutkan lagi, Akim dikatakan telah mengamuk dan marah kepada peminat yang menyatakan cerita Stacy dan Morgan.
Dalam masa yang sama, Akim telah meroyan dengan seorang peminat Stacy apabila peminat berkenaan memanggil Stacy dengan panggilan sayang.

Sama ada benar atau tidak Akim cemburu dan mengamuk terhadap Morgan, Akim akan tampil dan menjawab sendiri persoalan ini.

Timbul persoalan, Mengapa Akim perlu cemburu sedangkan sebelum ini baik Akim mahupun Stacy telah menafikan bahawa mereka bercinta dan hanya sekadar berkawan.

Sekiranya Mogan dan Stacy bercinta, G.A.M ucapkan tahniah moga berkekalan.

0 comments:

Entri Menarik Hari Ini