Gambar Nora Danish Mabuk atas Katil Fitnah!


Inilah yang perlu ditempuh oleh artis artis kita apabila zaman kita dikelilingi dengan maklumat alam maya dan teknologi yang canggih. Keunggulan maklumat alam maya ini, sungguh hebat dan kuasanya cukup mutlak sekiranya maklumat yang disampaikan kurang tepat dan jelas.

Baru baru ini gambar Nora Danish Mabuk yang didakwa baru balik Umrah hanyalah Fitnah dan Provoke lebih. Gambar tersebut memang memperlihatkan kainnya terselak kemas dan majoritinya mengatakan gambar yang tersebar itu adalah Nora Danish.

Gosip Liar mengesahkan gambar tersebut merupakan Nora Danish bersama rakan-rakannya yang mabuk di sebuah kelab malam di Bali, Indonesia.

Spekulasi yang didakwa oleh satu laman website popular diMalaysia hanyalah gosip semata-mata kerana menurut sumber terdekat Nora Danish, gambar ini merupakan koleksi gambar yang diambil ketika dia bersama keluarga bekas suaminya,  Jejai. Dan gambar itu bukan lah di kelab malam. Jadi ternyata la gosip Nora Danish mabuk di salah satu kelab malam itu salah dan jauh meleset.


Gambar Didakwa Nora Danish Mabuk
Pada ketika itu, kebetulan Nora Danish memakai seluar pendek ala amoi seolah-olah menunjukkannya hanya memakai seluar dalam. Rasanya tak salah jika Nora Danish nak baring berehat setelah penat seharian berjalan-jalan di Bali. Cuma seluar yang dipakai agak pendek.
Sekiranya benar Nora Danish mengenakan seluar pendek, perkara ini tidak perlu jadi isu besar kerana itu adalah hak peribadi dari segi pakaian diantara Nora Danish dan Bekas Suaminya terutama bercuti di negara lain.

0 comments:

Entri Menarik Hari Ini