Mulan Jemeela Kekasih Ahmad Dhani - Isu Cium?

Aksi Mantap Mulan Jemeela
Tajuk diatas barangkali anda tertanya tanya, adakah benar Ahmad Dhani memilih Mulan Jemeela apabila melihat aksi Mulan mencium Ahmad Dhani disatu program realiti. Kini timbul status hubungan antara Ahmad Dhani dan Mulan Jameela kini kembali hangat diperkatakan.

Mulan seringkali melalukan tindakan tidak diduga kini aksi dia mencium tangan Dhani setelah menerima kejutan daripada pihak produksi untuk menyambut hari lahirnya yang ke 40 tahun ketika program 'Indonesian Idol 2012' berlangsung.

Sebelum itu, dua anaknya iaitu El dan Dul diminta untuk tampil ke tempat kerusi Dhani yang menjadi juri program berkenaan untuk meniup lilin bersama dan kemudian, rakan Dhani, Anang, pula meminta Mulan yang duduk di kerusi penonton untuk tampil bersama.

Terdahulu, Mulan dan Dhani pernah digosipkan menjalinkan hubungan cinta dan kini sudah berstatus suami isteri. Namun penyanyi kumpulan Dewa 19 itu enggan menjelaskan perhubungan mereka itu kepada umum.

Aksi Cium yang menimbulkan kontroversi

Dan adegan cium itu membuatkan pihak media Indonesia sekali lagi mengajukan soalan tentang perhubungan mereka dan nampaknya, Dhani tetap dengan pendiriannya untuk tidak menceritakan hal sebenar kepada umum.

"Tidak ada apa-apalah. Semua artis di bawah naungan saya selalu mencium tangan saya. Jadi, jangan membuat spekulasi seperti itu (pasangan suami isteri).

Katanya lagi, tidak salah untuk sesiapa sahaja mencium tangan ketika memberi ucapan 'Selamat Hari Lahir'

0 comments:

Entri Menarik Hari Ini