Tiz Zaqyah Layan Remy Ishak Macam Sampah - Isu Masuk HospitalTerkejut bila tahu kisah percintaan hangat mereka berdua ini. Isu ini menjadi panas apabila Remy Ishak menulis kelakuan Tiz Zaqyah melalui Twitter. Baru baru ini Remy telah masuk ke hospitak tenghari tadi akibat demam panas yang teruk. Mungkin disebabkan Remy terlalu sibuk dengan mempromosi filem Jiwa Taiko sehingga tiada masa untuk berehat.

Kebanyakkannya disaat kekasih sedang sakit, sudah semestinya pasangan kekasih tersebut akan berada disampingnya untuk mengubati penyakit nya dan memberi sokongan terhadap pasangannya itu tetapi kata Remy sebaliknya pula. Ikuti luahan tersebut:


Remy telah mengadu kepada peminatnya di Twitter. Tiz Zaqyah di’katakan melayan beliau seperti sampah hari ini.

“Masuk hospital, demam panas. Call girlfriend tetapi dapat layanan macam sampah. Nasib badan,” Remy Ishak menulis tengah malam tadi sebagai pembuka cerita.

Remy Ishak menulis sebenarnya beliau sudah lama bersabar dengan karenah teman wanita beliau itu & harapan beliau untuk mendapat kata kata semangat & perhatian di’balas hampa oleh Tiz Zaqyah dengan alasan penat.

Adakah hubungan mereka berdua tidak sepadan lagi, ataupun Tiz Zaqyah sudah menyampah dengan aksi aksi Remy Ishak berpegang sana sini membuat lah kekasinya Tiz Zaqiyah meluat untuk melihat pasangannya itu lagi? Kita tunggu apakah yang berlaku seterusnya.

G.A.M percaya sekiranya jodoh tidak bersama Tiz pastinya jejaka tampan diluar sana akan mendabik dada dan cuba mendekatinya hihi... Bagaimana pula dengan Admin G.A.M ...

0 comments:

Entri Menarik Hari Ini