Syarikat Al-Humaira Comtemporary Batalkan Kontrak Duta Tudung Abby AbadiBaru - baru ini, Abby memberitahu pengikut Twitternya yang kontrak tudungnya bersama Al-Humaira Contemporary (AHC) telah dibatalkan pada 4 Julai yang lalu atas alasan dirinya menyertai politik.

Melalui akaunnya juga, Abby telah berkongsi kenyataan yang didakwa milik pengasas Al-Humaira Contemporary, Hani Elia yang menjelaskan bahawa penglibatan Abby dalam politik telah menjejaskan perniagaannya.

Berikutan pembatalan kontrak itu, Abby menerima apa yang berlaku dengan hati terbuka di samping memohon maaf dengan penglibatannya dalam Pakatan Rakyat.Wajarkah Abby Abadi dihukum setelah menyertai Politik dan sekali gus hilang punca pendapatan?

1 comments:

bukan pasal menghukum..dia mnjadi duta utk sy yg dimiliki individu,bkan menteri, bkan krjaan.msing nkkn keuntungn dnperlu survive.mungkin diorg bimbang haters abby abadi akn memboikot produk mereka sekaligus melibatkn reputasi sy.semua itu berkaitan.bottom line semua kena berfikir sblum bertindak terutama kalau kita bergerak membawa nama org lain..bersederhana adalah yg terbaik

Entri Menarik Hari Ini